ET MØDE MED ELVEREN !
Jack Choie Anniko DemonJack Choie Anniko Demon
Krystalisianer

Retmæssig God
Race: Halvdyr
Alder: 35
Højde: 195 cm

Skaber: jack
22.09.2018 13:52
Jack tænke sig lidt om han vidste det enlige det var mere hvor hans poter førte ham hen stille lage han hånden mod  Aurelias og smilte varmt mod hinden ” jeg ved det det ikke med sikker hed i nu jeg føre der hvor min føder viser min vej ” svaret han med et varmt stille  smil og kikket rundt lige nu var han jo her så hvor skulle han tage hen der var mange muligheder her lige nu.han sukket stille mens blikket vendte sig mod døren måske skulle han betale sig for et rum for natten men det var vist ikke helt nødventige i nu blikket faldt tilbage på elver kvinden for and ham hans hånd nusset hindens blit mest for at se hvad hun sagde til det  jacks øjne rygget sig ikke væk fra hende overhovet jo mere han kom ind på hindene jo mere brød han sig mere om hende hun virkede til også at kunne lide at rejse måske de skulle gøre det samme en dag men lige nu var der nogle få ting som jack skulle have i orden først inden han sagde ja til noget andet hvad skulle han dog gøre
Aurelia LarethianAurelia Larethian
Krystalisianer

Retmæssig God
Race: Skovelver
Alder: 114
Højde: 176 cm

Skaber: Murizz
25.09.2018 22:41
Det var endnu ikke sent på eftermiddagen, men det kom langsomt tættere, og Aurelia var nødt til at nå tilbage til biblioteket med den bog hun havde lånt. Hun havde lovet at aflevere den tilbage i dag, selvom det ikke var mere en 3 dage siden, at hun havde hentet den. Men hun overholdt altid hvad hun lovede, eller prøvede i hvert fald ihærdigt, for hun glemte ofte tiden, fordi hun ikke kunne koncentrere sig specielt godt. "Det lyder som en fantastisk måde, at leve på," sagde hun, stadig med den intense tone af fascination. Det var den slags hun selv ville beskæftige sig med, når hun blev ældre og ikke følte sig bundet af familie og job. Men hun var stadig så ung, hun havde masser af tid til at komme dertil, så indtil videre måtte hun bruge tiden på at lære en masse. Det nød hun nu også!

Hun tog fat i glasset og drak resten af vandet, før hun rejste sig. Hun måtte vel hellere komme videre, for biblioteket lukkede snart. Bogen tog hun under armen som før. "Jeg håber vi mødes igen. Jeg vil meget gerne høre mere om dine rejser, måske du har nogle nye ting at fortælle næste gang," sagde hun forventningsfuldt med et stort smil. Hun lod kort fingrene glide hen over hans ene øre igen, før hun lo let og vinkede, som hun gik mod udgangen.


00 brugere følger tråden 00 karakterer er tagget i tråden 0Tråden har 0 nomineringer.
Klik her for at nominere tråden

Besvar emne: ET MØDE MED ELVEREN !

Forfatter:
Ord: Tegn:
Angiv hvem der næste gang, skal svare i tråden:
Karakternavn:
Jeg ønsker ikke at angive den næste i tråden
Forlad tråden med dette svar


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat