Renaél Runeldth
KrystalKrystal
Skaberinden

Rang: Administrator
Tilmeldt: 06.06.2005
Posts: 3917
02.03.2012 10:43
Grundlæggende information:
Fulde navn: Renaél Runeldth
Kaldet: René, Rena
Alder: 42 år (Altså en ung elver)
Fødselsdag: 27. februar
Køn: Mand
Tilhørsforhold: (neutral) God
Tro: Tror på Isari og følger som skovelver også Avanya. Har dog sine tvivl med hensyn til guderne.
Skaber: Krystalisiana

Info omkring udseende:
Højde: 1,84
Vægt: 63 kg
Hudfarve: Huden er lys og fin. Har tendenser til små fregner på næsen.
Hårfarve: Meget lys blondt.
Hårstil: Håret når ned til skuldrene og falder på vejen lidt ind over øjnene. Det pjuskes med vilje ofte lidt op, og lokkerne krøller en anelse.
Øjenfarve: En meget lys blågrå farve.
Kropsbygning: Slank og smidig efter menneskestandarter. Han er dog lidt lavere end de fleste elvere.
Hverdagstøj: Til hverdag bærer han ofte fine bukser, skjorte og vest i mørkegrønne og sølvfarvede nuancer. Til udendørs brug har han en let, silkeagtig grøn kappe.
Ar, permanente skader, el.lign.: Ingen
Særlige kendetegn: De spidse elverører og det lyse hår er nok hans vigtigste kendetegn.
Race: Skovelver

Magi:
Magisk evne (1): Mild healing: Renáel er i stand til at heale fysiske skader af mindre grad.
Magisk evne (2): Lysenergi: Renáel kan hente energi fra lyspartikler omkring sig. Hans hænder vil herefter begynde at lyse og han vil kunne rette og 'kaste' lyset imod en eventuel fjende. At blive ramt af lysenergi, er ligesom at blive ramt af noget brændende varmt. Da han skal kunne hente lysenergien fra en stærk lyskilde, fungerer evnen dårligt på mørke steder.
Dygtighed til at kontrollere sin første evne: 5 - Renaél er en udemærket healer rent evnemæssigt, men problemet er, at han har svært ved at klare synet af sår, blod og værre skader.
Dygtighed til at kontrollere sin anden evne: 3 - Ofte er han kun i stand til at hente lysenergi, når han er vred eller ophidset over et eller andet.

Info omkring personlighed:
Talenter: Renaél er meget charmerende og god til at knibe sig ud af diverse uheldige situationer. Han har masser af stolthed og selvtillid, og han forstår at redde sig selv, når det er nødvendigt.
Svagheder: Svagheder har Renaél mange af, og han forsøger så vidt som muligt at skjule dem. Han er umådeligt bange for mørke, og hans evner i kamp er mildest talt elendige. Han er udemærket klar over dette, og opfører sig derfor oftest som noget af en kujon.
Selvom de fleste elvere har et stort talent for bueskydning har Renaéls evner på dette punkt aldrig rigtig været noget særligt.
Hans stolthed har også ofte vist sig at være en svaghed, for han bryder sig ikke om at bede om hjælp - ihvertfald ikke fra personer, han anser for at være 'lavere' end sig selv: dvs. de fleste andre racer end elvere.
Renaéls stedsans er dårlig og han farer ofte vild, - af samme grund foretrækker han sig at holde sig til steder, han kender.
Alt for ofte lader Renáel sig styre af sine følelser: der skal ikke meget til før han bliver vred, forvirret eller bange.
Interesser: Musik, penge, smukke kvinder.
Drømme/ønsker: Selvom Renaél er skovelver, nærer han ikke nær så stor respekt for naturen som så mange andre af sin art: han er af den holdning, at elverne selv burde kunne skabe sig et bedre samfund, forme naturen efter deres eget ønske og herske over menneskerne og de andre laverestående racer.
Da han som elver lever evigt, drømmer han om, at dette en dag kommer til at ske. Mere kortsigtet ønsker han blot en god position i elversamfundet, - omgivet af luksus og smukke elverpiger.

Elsker: Magt, sin udødelighed, skønhed.
Hader: Laverestående racer, fattigdom, blod, kamp, mørke.
Helindtryk af personlighed: Renaél er mildest talt det, man ville kalde en snobbet elver. Han blev født i en rig familie, og det ses tydeligt på hans væremåde. Han foretrækker at få andre til at gøre tingene for sig, og han mener, at han er bedre end de fleste andre, fordi han er elver. Han er dog oftest i stand til at være charmerende over for det modsatte køn, og han har på trods af sin foragt for mennesker, en stor svaghed for smukke menneskekvinder. Han bryder sig ikke om at blive afvist i sine tilnærmelser og tager sjældent et nej for et nej.
Da han på mange punkter er meget svag og særdeles ansvarsløs, har han ofte vist sig at være en skuffelse for resten af familien. Han har så vidt som muligt forsøgt at gøre dem stolte, men det har ikke vist sig at være nogen let opgave.


Fortid/baggrund:
Barndom: Runeldth-familien var en stor og velhavende elverfamilie og familiens børn blev forkælet ud over alle grænser. Renaél var altid vant til at have penge på lommen og tjenestefolk omkring sig. Faderen gik meget op i økonomi og sørgede for, at Renaél havde en god opsparing.
Familien fandt dog hurtigt ud af, at Renaél manglede både interesse og færdigheder for jagt og bueskydning samt i det hele taget kamp: noget som elversamfundet satte stor pris på, at man kunne.
Da han heller ikke havde talent eller interesse for plante- og dyrelivet i de omkringliggende skove, og da han ikke tog religion seriøst nok til at blive elverpræst, begyndte familien stille og roligt at opgive ham.

Fortid frem til nu: Renaél levede altså herefter livet, som han selv ønskede. Han voksede op i luksus og gjorde, som det passede ham.
Men sådan skulle de ikke forblive. Med Morgoths overtagelse af tronen og mørkets ankomst til Krystallandet, blev elversamfundet hårdt ramt. Familien, der havde gode kontakter til Lysets Dronning, måtte nu på flugt, og de gik en hård tid i møde.
Forandringen gik hårdt ud over Renaél, hvis familie nu virkelig indså, at han var ubrugelig for dem. De bad til deres guder om hjælp, og da deres bønner ikke blev hørt, opstod et stort skænderi mellem Renaél og faderen: Renaél påstod, at de måtte tage deres skæbne i egne hænder og være ligeglad med guderne. Faderen bemærkede hånligt, at Renaél ikke ville være til nogen nytte for familien i denne tid - guder eller ej, og at han burde have respekt for skoven og elvernes religion.
Skænderiet endte med, at familien smed Renaél på porten. Han medbragte hvad, han havde sparet på af krystaller, fra da han var lille, og flakkede for en tid om i Krystallandet.
Men Renaél afskyede menneskerne, og da Lyset vendte tilbage, flyttede han med sine få ejendele tilbage til Elverly.
Her bor han nu - forsøger at leve så godt han kan af de opsparede penge, som han stadig har en smule tilbage af. Han forsøger så vidt som muligt at undgå familien, men han har ikke nemt ved at klare sig selv.

Værste minde: De hårde tider hvor familien smed ham ud fra deres hjem.
Bedste minde: Barndommen
Barndomshjem: Udkanten af Elverly
Levested i øjeblikket: Sin egen lille hytte i Elverly.
Familie:
Far - Kalrath Runeldth
Mor - Luetha Runeldth
Storesøster - Kethaira Runeldth
Storebror - Thalas Runeldth
Lillesøster - Afeára Runeldth


Færdigheder:
Fysisk styrke: 2
Våbenfærdigheder: 1
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 1
Taktik: 4
Intelligens: 7
Kreativitet: 5
Mental udholdenhed: 1
Chakra: 7
~ Krys ~

NovaNova
Bright Star of Justice

Rang: Diamantmedlem
Tilmeldt: 27.10.2006
Posts: 2890
02.03.2012 14:05
Profilen er godkendt!

00 brugere følger tråden
Forummet eksisterer ikke

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat